SOS. Първа помощ за вашето здраве!

SOS продуктите за здраве ви помагат бързо и надеждно.

SOS – серия от медицински изделия по фармацевтичните стандарти, с които можете бързо и надеждно да лекувате проблеми, свързани със здравето в ежедневието. Продуктовата гама включва категориите топлинна терапия, зарастване на рани, грижа за кожата и краката, както и за стомаха и червата. Всички продукти са произведени на базата на последните научни постижения и осигуряват решения за здравето от най-високо качество.

Ефективността е на първо място

SOS асортиментът включва разнообразни продукти за здравето с ефективни концепции, които са се доказали в продължение на много години, или са били новоразработени въз основа на най-новите открития за научни изследвания. Повечето продукти на SOS действат по физичен начин. Те се характеризират с особено висока съвместимост и надеждна работа.

 

Качеството е ключът

Тъй като става въпрос за вашето здраве, ние сме се придържали разбира се към най-високите стандарти. С продукти на аптечно ниво, ние предлагаме решения за широк спектър от ежедневни здравословни проблеми. Повечето SOS продукти са медицински изделия или лекарства. За всички активни вещества, законодателството изисква проучвания за ефикасност.

 

Малки средства при нужда – за всяка домашна аптечка

 

Освен продукти за топлинна терапия против болки и напрежение SOS асортиментът включва и много надеждни малки помощници, като например продукти за зарастване на рани, за киселини в стомаха, диария, главови въшки, гъбички по ноктите, мазоли и брадавици или медицински ефективни изделия за здравето на устната кухина. SOS продуктите предлагат още и решения в областта на медицинската грижа за кожата.

SOS предлага много мощни продукти за облекчаване на симптомите и за предпазване на вашето здраве, като по този начин се оказват важна част от всеки дом и аптечка по време на пътуване.

 

SOS – Помощта е в основата на въпроса

 

Когато в аптеките или в супермаркетите се намирате пред рафтовете на продуктите за здраве, вие с голяма вероятност се натъквате на асортимента на фирма Windstar Medical. Тази средна по големина компания е водещ доставчик на продукти за здравето и извън територията на аптеките. Портфолиото обхваща над 500 артикула, част от които са например продуктите за здраве с марка SOS®. Windstar Medical има не само високи изисквания по отношение на качеството на продуктите и по работата за тяхното създаване, но и социална ангажираност. От юли 2014 г. компанията подкрепя деца, които спешно се нуждаят от помощ и то по-специално по проекти в Индия.

  • SOS Bulgaria

© 2017-2018 SOS Bulgaria. Всички права са защитени. Фотографиите и текстовете на сайта са защитени от закона за авторските права. Всяко копиране на материали и снимки без писмено разрешение на притежателя на авторското право е забранено. По всички въпроси ни пишете на адрес sos.bulgarien@gmail.com

 

SOS е марка на фирма