С дълбока топлина срещу болки в гърба и шията

Загряващи пластири за болки в мускули и стави и загряващи пластири за болки в рамена и врат за спешна помощ

 

Време за четене: 1 минута

При напрегнати мускули на гърба и врата естествената дълбока топлина е стар доказан и бързодействащ метод на лечение.

 

Насочената топлина може да сътвори чудеса при напрегнатост

Топлината е балсам за тялото и душата

 

Топлинната обработка може да облекчи напрежението на мускулите в тялото чрез активирането на силите в организма за самолечение. Повишаването на температурата в кожата и мускулната система има благоприятен ефект върху кръвообращението. Така се стимулира обмяната на веществата в мускулите и доставянето на кислород.

Дълбоката топлина позволява също мобилизиране на болезнените части на тялото, а усещането за скованост и неподвижност може да бъде значително намалено.

Модерни медицински продукти за ефективна топлинна терапия у дома

Към изпитаните домашни средства, като бутилки за гореща вода и възглавнички с гранули, които се затоплят в микровълнова печка или фурна, съществуват вече модерни и сигурни алтернативни продукти за домашната аптечка, които могат да се използват лесно и на път.

Те се предлагат под формата на гъвкави и дишащи пластири, обвивки или колани с подменяеми топлинни подложки. Силна лечебна топлина и блокиране на болката се постига с помощта на смес от активни вещества от активен въглен и железен прах, който се загрява при контакт с кислород.

Алергичните или чувствителни хора могат да реагират на вещества, стимулиращи кръвообращението, като например активните съставки от Чили, които могат да предизвикат  дразнения на кожата. Често чувствителната кожа не понася топлинните кремове с дълбочинно действие. В тези случаи са по-подходящи за употреба затоплящ колан, загряващи пластири за болки в рамена и врат и загряващи пластири за болки в мускули и стави, които отделят топлина, без кожата да се дразни от активни вещества.

 Подходящи продукти 

Загряващ пластир за болки в мускули и стави

Загряващ пластир за болки в рамената и врата

Затоплящ колан против болки

  • SOS Bulgaria

© 2017-2018 SOS Bulgaria. Всички права са защитени. Фотографиите и текстовете на сайта са защитени от закона за авторските права. Всяко копиране на материали и снимки без писмено разрешение на притежателя на авторското право е забранено. По всички въпроси ни пишете на адрес sos.bulgarien@gmail.com

 

SOS е марка на фирма