Правилна употреба на шампоан против въшки
Така по-бързо ще се отървете от тези вредители
 

Време за четене: 2 минути


SOS шампоанът против въшки осигурява бърза и ефективна помощ, когато става въпрос за главови въшки, освен това е лесен за употреба.


​Какво трябва да направите при появата на въшки?
 

  • Всички членове на семейството трябва да бъдат прегледани за въшки и да бъдат лекувани, ако е необходимо.

  • Детската градина, училището, както и приятелите на засегнатото дете трябва да бъдат информирани.

  • Да използвате шампоан против въшки с натурална активна съставка за бързо отстраняване на въшките и предотвратяване на по-нататъшно дразнене на скалпа.

Как да използвате правилно SOS шампоана против въшки?


Разклатете флакона преди употреба. Добавете SOS шампоан за въшки върху мокра или суха коса и масажирайте. Косата трябва напълно да се насити със шампоана. Поставете също шампоан и на шията и в областта зад ушите. Оставете SOS шампоанa да действа в продължение на 15 минути. Изплакнете внимателно косата и я срешете,  за да премахнете въшките и гнидите. Ако все пак по време на сресване с гребена се забелязват живи въшки, незабавно повторете обработката. В нормалния случай, ако при сресване не се забелязват въшки и гниди, повторна обработка на косата със шампоана трябва да се прави 3 пъти в продължение на 7 дни. При случай на засилена атака от въшки обработката трябва да се прави поне 3 пъти в рамките на 3 дни.

Моля, обърнете внимание: Тъй като някои яйца на въшки се нуждаят от няколко дни за излюпване, не всички яйца могат да бъдат убити веднага. Следователно прилагането трябва да се извършва най-малко три пъти на интервали от по 7 дни,  като при тежки инфекции най-малко три пъти на интервали от 3 дни. Спазването на тези правила е необходимо, за да се осигури облекчение от атаките на въшките. Лечението със  SOS шампоана против въшки предпазва косата и скалпа. Ефектът от SOS шампоана за въшки: SOS Шампоанът е научно изследван и съдържа естествена активна съставка от кокосови дървета. Кокосовото масло прониква в дихателните пътища на въшките, изсушава ги и ги задушава.

При забелязване на въшки не е необходимо да правите основно почистване у дома. 

Главовите въшки могат да съществуват само върху главата на човека. За да оцелеят, те се нуждаят от консумация на кръв по няколко пъти на ден. Извън човешката глава, те умират след около един ден. Просто изсъхват. Затова дезинфекции и почистване , например изпиране на завеси, почистването на килими или на леглата не са необходими. Ако все пак обаче с тези мерки ще се чувствате по-безопасно, нямаме нищо против тях.

 Подходящи продукти 

Шампоан против въшки

Гребен против въшки

Спрей за защита от въшки

  • SOS Bulgaria

© 2017-2018 SOS Bulgaria. Всички права са защитени. Фотографиите и текстовете на сайта са защитени от закона за авторските права. Всяко копиране на материали и снимки без писмено разрешение на притежателя на авторското право е забранено. По всички въпроси ни пишете на адрес sos.bulgarien@gmail.com

 

SOS е марка на фирма